Na het succes in de zaal waren de verwachtingen hoopvol aan het begin van de voorjaarscompetitie. Na een aantal afgelastingen (iets met koud buiten) mochten we deze morgen eindelijk weer het gras ruiken en het dreamteam de wei insturen. Een uitwedstrijd tegen D.Z.S.V. stond op het programma. Bijna een internationale wedstrijd zo tegen de Duitse grens.

De  morgen  begon met een teleurstelling onze creatieve middenvelder en de man van de slimme balletjes sebas bleek de nacht niet goed doorgekomen , ook echte mannen ontkomen soms niet aan de griep. In een leuke eerste helft met een beter viod jo9-9 werden er aardig wat kansen afgedwongen. In de sporadische uitbraak van d.z.s.v. stond Altu in de goal zijn mannetje met een aantal goede reddingen. Van alle kansen werd er 1 benut, helaas was er ook een momentje van onoplettendheid waardoor we gingen rusten met een 1-1 stand. Gezien het spelbeeld was dit wat aan de magere kant. Na rust kwamen we snel op 2-1 , zoals we hadden in de rust was het recept blijven voetballen en combineren !

Dat ging uitstekend een aantal goede aanvallen met oa onze nieuwe aanwinst in het team Nyano, die zich zonder problemen aanpaste en uitstekend mee kon komen.  Door counters en wat pech vielen er 2 doelpunten aan de andere kant en keken we ineens tegen een achterstand aan. Na een fase van goed voetbal, samenspel meerdere keren de paal werd het 3-3 en vervolgens door een foutje achterin 3-4. Met nog weinig tijd over en zeker wel het betere team zal het toch niet gebeuren dat we hier met 0 punten weg gaan?  op zijn duits in de allerlaatste seconde van de wedstrijd scoorde Jayvi de dik en dik verdiende 4-4 .

Al met al een mooie wedstrijd met geen verliezers!