Op zaterdag 24 maart 2018 werd de wedstrijd Rheden JO11-2 tegen VIOD JO11-8 gespeeld. Iedereen mocht deze ochtend vroeg op want we vertrokken om 8.00 bij de PLUS. De temperatuur was prima om te voetballen, het kunstgras lag er prima bij.

Na een goede, serieuze warming-up waren onze boys klaar voor de wedstrijd. De tegenstanders gingen fel van start en zetten meteen veel druk, waardoor er in de derde minuut al het eerste doelpunt viel voor Rheden. VIOD probeerde kansen te creëren maar kwamen moeizaam door de verdediging van Rheden heen. Gijs, Niek en Jesse stonden hun mannetje in de verdediging echter kon de 2-0 in de 10 e minuut niet voorkomen worden ondanks het goede keepen van Tijn. VIOD probeerde ook druk te zetten maar de 3-0 en 4-0 konden niet voorkomen worden.De eerste helft zit erop en na de ranja en de peptalk van de coaches kwamen de boys weer vol goede moed het veld op.

VIOD kwam al snel weer onder druk te staan, gelukkig kon Tijn de 5-0 voorkomen.Halverwege de tweede helft creëerde VIOD meer kansen, door mooi samenspel. Kaan gaf de voorzet op Liam en Liam scoorde de 4-1. Rheden had wat hele snelle jongens en via een counter viel helaas de 5-1 al snel.VIOD kreeg nog wat kleine kansjes via Lyam, Julius en Jayden maar helaas wilde de bal er niet meer in en werd er door VIOD niet meer gescoord. Rheden scoorde nog wel de 6-1 en toen klonk het eindsignaal.

VIOD heeft goed samengespeeld en liet de moed niet zakken maar deze tegenstander was een maatje te groot.Na de wedstrijd volgde een indrukwekkende penaltyreeks, bijna alle boys schoten raak.Op naar de volgende wedstrijd die staat gepland op 7 april om 10.00 thuis tegen t Peeske.

door Mieke