De eerste thuiswedstrijd van de VIOD JO9-10G. Eindelijk spelen bij VIOD en wat hadden ze er weer veel zin. De meeste kijken er de hele week naar uit om weer op het veld te staan. Met een hoop publiek langs de lijn begon de wedstrijd om 08:45. Ze begonnen vol enthousiasme en inzit aan de wedstrijd maar de tegenstander speelt al langer met elkaar en dat was te zien. Dit kon de pret zeker niet drukken en de JO9-10 bleef het toch proberen om een goal te maken.

Door goed samenspel en inzit wisten ze de verdediging om de tuin te leiden en belanden de bal in het doel met een beetje hulp van de laatste man en keeper. Het doelpunt werd met veel gejuich gevierd.

Na de wedstrijd waren er nog de penalty’s en daar werden een paar mooie goals gescoord. En met Max op het doel ging ook niet iedere bal van de tegenpartij erin. Ondanks het verlies hebben jullie een goede wedstrijd gespeeld Max, Koen, Wout, Milan, Xanne, Lotte, Mika en Dani.

Op naar de volgende