Beste leden, vrijwilligers en kaderleden van voetbalvereniging VIOD,

Bestuur ”Schutterij Sint Martinus Dichteren’ nodigt iedereen van VIOD uit om van vrijdag 20 t/m zondag 22 april 2018 de Dichterse Kermis met ons te komen vieren. Al vele jaren vinden wij dat deze traditie voor de gehele gemeenschap Dichteren toegankelijk moet zijn en zeker niet alleen voor de leden. Dit jaar hebben wij een geheel nieuwe opzet gemaakt samen met Happerij het Dichtertje.

Zo is er zaterdagavond 21 april een Swingavond waar gedanst kan worden op muziek uit de jaren ’80 tot heden. Deze avond begint om 21.00 uur.

De kermis, die voor iedereen toegankelijk is,  zal plaatsvinden in en om Happerij het Dichtertje. Uiteraard mag u ook met ons de uitdaging aan gaan om onze Schutterskoning(in) te worden voor een jaar, of mee doen aan de andere activiteiten.  Het complete programma staat onder deze brief vermeld.

Wij willen er weer een onvergetelijk weekend van maken en hopen u deze dagen ook te zien.

Met vriendelijke Schuttersgroet,

Bestuur ”Schutterij Sint Martinus Dichteren”

Happerij het Dichtertje.