Beste voetbalvrienden,

Al weer voor de zevende keer organiseert voetbalvereniging VIOD het FIMAX-toernooi. Dit voetbaltoernooi voor jeugdteams Onder 8/9 en Onder 10/11 zal plaatsvinden aan het begin van de najaarscompetitie op zondag 26 augustus 2018.

Het FIMAX jeugdtoernooi is natuurlijk een fantastische gelegenheid om met uw (nieuw samengestelde) Onder de 8, 9, 10 en 11 teams te oefenen voor het voetbalseizoen 2018-2019!

Wij nodigen u daarom ook van harte uit om met uw team(s) aan dit toernooi deel te nemen.

In het ochtendprogramma zullen de teams Onder de 8/9 hun wedstrijden spelen. De teams onder de 10/11 spelen hun wedstrijden in de middag.  Naast het voetbal zijn er op ons sportpark diverse andere leuke activiteiten voor zowel speler als supporter. Voor de 1e drie plaatsen in iedere poule is er een beker te verdienen en uiteraard krijgt iedere speler een aandenken.

Daarnaast is er een fair play cup voor het sportiefste Onder de 8/9 en Onder de 10/11 team van het toernooi.

Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname.

FIMAX Jeugdtoernooi 2018 voor teams Onder 8/9 & Onder 10/11

aanmelden: fimaxonder9en11@vv-viod.nl

De inschrijving gaat op volgorde van aanmelding. Wees er dus snel bij, want vol = vol. Van de toernooicommissie ontvangt u ter zijner tijd een bevestiging van uw inschrijving.

Wij hopen uw team(s)  als deelnemer  te mogen verwelkomen op ons sportpark Dichteren in Doetinchem.

Met sportieve groeten,

Toernooicommissie Voetbalvereniging VIOD