NOG 2 dagen !!!!. Breng je stem uit en STEM op VIOD.

Rabobank Graafschap draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom stellen wij € 150.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne! Als lid van onze bank mag jij meebeslissen waar deze bijdrage naartoe gaat.

Stem op VIOD!

Via de post hebben onze VIOD-leden een persoonlijke kaart ontvangen met een unieke stemcode. Met deze code kun je stemmen op VIOD. Met de persoonlijke stemcode kun je van donderdag 5 april tot en met donderdag 19 april 2018 HIER inloggen en jouw stemmen uitbrengen.

Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in een aantal stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat je kunt verwachten en welke stappen je moet uitvoeren om jouw stemmen succesvol uit te brengen.

Elke stem is ook voor VIOD geld waard!

Laat deze dus niet verloren gaan en stem op VIOD! Wij wensen u veel plezier met het uitbrengen van de stemmen! Vul in de blauwe balk bovenaan deze pagina de persoonlijke stemcode in die op de stemkaart staat vermeld. Let op: de code bestaat uit 2 hoofdletters, gevolgd door 4 cijfers, 4 hoofdletters en tenslotte weer 4 cijfers.

Stemkaart ontvangen voor Rabobank Clubkas Campagne 2018?

Breng hier jouw stem uit en stem op VIOD !