Woensdag 18 april vond het schoolvoetbal voor de groepen 3 & 4 plaats bij VIOD. En met dit fantastische weer, was het voor alle deelnemers en het toegestroomde publiek echt genieten. Ruim 200 kinderen streden met 22 teams voor een ereplaats op het podium. De organisatie was in handen van onze eigen club, onder leiding van hoofdjeugdopleiding Jos Mekkes.

Alle wedstrijden stonden onder leiding van studenten van het CIOS Rijn IJssel uit Arnhem en het Graafschap College. Klokslag om half drie starten de eerste wedstrijden. Ondanks de strijd, ging het er ook sportief aan toe. IKC De Plattenburg  (team 5) won de Fair Play prijs.

De kwartfinales ging vaak gelijk op. Het was super spannend en enkele wedstrijden werden aan het einde van de speeltijd beslist. In een strak en goed gepland schema naderde de finale. Eerst werd er gestreden om de plaatsen 3  en 4.

Derde is geworden teams 1 van IKC De Plattenburg. Team 2 van De Pas greep net naast het podium, maar een vierde plaats is ook een zeer goede prestatie. De uiteindelijke finale ging tussen de teams van IKC Noorderlicht en het Team van IKC De Plattenburg. IKC Noorderlicht team 1 won de finale en team 4 van IKC De Plattenburg eindige als tweede tijdens dit schoolvoetbaltoernooi.

Mede door het weer en de grote opkomst, 22 teams deden mee,  was het voor iedereen een geweldige middag. Aanwezig deze dag was ook mascotte Peer.

De organisatie bedankt de EHBO, alle spelbegeleiders en de vrijwilligers van VIOD die op deze dag ondersteund hebben. Extra dank gaat naar alle bezoekers, toeschouwers en deelnemers! Wij hebben genoten van jullie inzet en enthousiasme en tot ziens tot de volgende keer!

Namens de Organisatie,

Jos Mekkes