De tweede uitwedstrijd van VIOD J09-10G tegen het meiden team van FC Trias J09-7M. Ze hadden er allemaal veel zin in. Om 8.45 uur in de auto, met super mooi weer, op weg naar Winterswijk. We werden hartelijk ontvangen bij FC Trias.  In de kleedkamer werd druk gekwebbeld en de sfeer zat er al goed in. Eenmaal omgekleed, lekker naar buiten om te beginnen aan de warming-up. Er werd even warmgelopen, overgespeeld en op doel geschoten, om keeper Wout op scherp te zetten voor de eerste helft. De tactiek werd nog even doorgesproken: overspelen, vrij staan, niet te lang pingelen voor de eigen goal, verdedigen en op goal schieten.

Om 10 uur was de aftrap voor de eerste helft. Er werd gelijk heel goed gespeeld. Iedereen had er veel zin in en was enthousiast. Er werd heel goed samen gespeeld.
De bal werd mooi mee naar voren genomen en er werd goed verdedigd. Wout was de keeper in de eerste helft en dat deed hij heel erg goed. De meiden van FC Trias kregen een aantal kansen, maar Wout wist de bal mooi uit het doel te houden. Uiteindelijk wisten de meiden van FC Trias toch een aantal doelpunten te maken. VIOD kreeg wist ook nog een paar hele mooie kansen te creëren door heel goed over te spelen en er werden mooie voorzetten gegeven. Helaas lukte het niet om de bal erin te krijgen.

In de pauze werd het plan voor de tweede helft doorgenomen en we hebben hard geklapt voor de jongens en meiden omdat ze de eerste helft zo goed hadden gespeeld. Na was discussie over wie er keeper mocht zijn, werd gekozen voor Milan.  Ook hij deed dat hartstikke goed en er werden weer een aantal goede doelschoppen uit gehouden.
Ook in de tweede helft was het samenspel weer heel goed. Er werd goed om de bal gevraagd en VIOD kreeg een paar mooie kansen. Helaas lukte het niet om de bal in het doel te krijgen.

De meiden van FC Trias wisten nog een aantal keer te scoren.

Na afloop waren er penalty’s. Er werden heel wat mooie ballen in het doel van de meiden van FC Trias geschoten. En iedereen werd heel hard aangemoedigd. Heel mooi om te zien.

Ondanks dat we niet hebben gewonnen was het een hele fijne wedstrijd. Er is heel duidelijk vooruitgang te zien in het spel en de jongens en meiden hebben er erg veel plezier in!
Jullie hebben het super goed gedaan toppers: Mika, Wout, Xanne, Lotte, Dani, Milan en Max!!!

Op naar de volgende wedstrijd!!