Vandaag 12 mei stond de wedstrijd van VIOD JO11-8 tegen VVO JO11-5 in het mooie Rozendaal op het programma. Het was vroeg 9.00, maar de zon scheen, iedereen was aanwezig, het kunstgrasveld lag er strak bij en de bosrijke omgeving was prachtig. De warming up zag er indrukwekkend uit en de vaste supporters van de boys wisten zeker dat deze wedstrijd gewonnen ging worden.

Het fluitsignaal klonk, de wedstrijd ging van start. Het zag er veelbelovend uit. Een mooie aanval van Kaan eindigde helaas in het zijnet. Er werd mooi overgespeeld door de boys van VIOD en toen…. toen viel het tegendoelpunt. De boys waren er waarschijnlijk flink van onder de indruk, want daarna vielen er nog meer tegendoelpunten. Ondanks dat Gijs en Jesse goed verdedigde, Tijn fanatiek keepte, Julius en Niek mooie lange ballen naar voren speelden en Liam en Kaan probeerde de verdediging van VVO van zich af te houden en richting doel manoeuvreerde…… wilde het niet lukken, de boys leken het op te geven.

Het werd rust, inmiddels stond het 7-0. De boys kregen ranja en een flinke peptalk. Dat leek wel iets te helpen, maar VVO bleef scoren. Inmiddels staat het 11-0 als Lyam N toch wel heel knap een bal van de lijn haalt waardoor de 12-0 nog niet valt.  Die 12-0 valt later alsnog.  Lyam N is wakker geworden en maakt nog een fraai doelpunt in 1 van de laatste minuten van de wedstrijd. De boys leven weer iets op en Jayden scoort ook een doelpunt voor VIOD 12-2. Ook VVO scoort nog eenmaal voor het eindsignaal klinkt. VVO JO11-5 vs VIOD JO11-8, eindstand 13-2 een wedstrijd om snel te vergeten.

Volgende week zijn de boys thuis in Doetinchem te bewonderen om 10.00, dan staat de wedstrijd tegen de Dierense boys gepland en dan gaat het vast veel beter!

door Mieke