Op zaterdag 28 april speelde VIOD JO9-10 de  thuiswedstrijd tegen SJO HMC ’17 JO9-2.

De jongens en meiden van JO9-10 hebben een mooie, maar vooral een hele goede wedstrijd gespeeld!! In de kleedkamer werden ze ingedeeld op welke plek ze gingen staan op het veld, het was een drukte van belang in de kleedkamer, ze hadden er allemaal weer zin in. Iedereen zijn of haar VIOD tenue weer aan om te kunnen knallen op het veld. En knallen, dat hebben ze echt gedaan! Wat hebben ze goed gespeeld!!

De hele eerste helft is er door iedereen van het team goed en heel enthousiast gespeeld, ze hebben veel kansen gehad. Er is maar liefst 2 keer gescoord tijdens de eerste helft!!

Jaaahhhooeeee!!

Het allereerste doelpunt voor het team werd er in geknald door Max. Dat was super tof! Alle fans, die kwamen kijken, gingen uit hun dak!! Door een goede samenwerking van Koen en Mika, werd er net voor de rust het tweede doelpunt er in geknald!! We gingen de rust in met een super goed en trots gevoel! Wat hebben ze een super goede eerste helft gespeeld.

En ook in de tweede helft was het een goed potje voetbal van het hele team. Ze hebben gevochten als een team. Tijdens de penalty’s hebben ze elkaar weer goed aangemoedigd en nog weer even een paar doelpunten gescoord! De uiteindelijke stand van de wedstrijd was 4-2 voor SJO HMC ’17 JO9-2.

Dani, Max, Mika, Milan, Koen, Lotte en Wout, wat hebben jullie allemaal geknald samen!
Je ziet echt een groeiend team, dat heel goed vooruit gaat!

Ga zo door met z’n allen! Toppers!!