HULDIGING JUBILARISSEN

Beste leden, vrijwilligers, donateurs en vrienden van VIOD,

Vrijdag 18 mei a.s. wordt de jaarlijkse huldiging gehouden van onze jubilarissen.
Het bestuur, maar ook de jubilarissen, stellen het op prijs dat u bij deze huldiging aanwezig bent en de felicitaties kunt overbrengen.

De onderstaande personen worden gehuldigd:

• August van Onna, 60 Jaar Lid van vv VIOD
  • Vincent Bles, 40 jaar Lid van vv VIOD
  • Toon Gunsing, 40 Jaar Lid van vv VIOD
  • Raymond Wanders, 25 jaar Lid van vv VIOD
  • Koen Oolbekkink, 25 jaar Lid van vv VIOD
  • Bart Loeven, 25 jaar Lid van vv VIOD

De huldiging vindt plaats a.s. vrijdag 18 mei, aanvang 19.30 in de kantine van VIOD. U wordt ontvangen met koffie/thee. Naast uzelf is ook uw partner van harte welkom.

Uw aanwezigheid is een beloning voor onze jubilarissen, die onze club jaren hebben ondersteund. Velen zijn naast de voetbalactiviteiten ook actief geweest als vrijwilliger op diverse vlakken. Het bestuur van vv VIOD bedankt deze leden voor hun trouwe lidmaatschap, betrokkenheid bij VIOD en de inzet die zij voor VIOD in die periode hebben gedaan.

Graag tot a.s vrijdag . De kantine gaat open om 19:00 uur.

met vriendelijke groet,

Bestuur vv VIOD-Doetinchem