DOETINCHEM – Zondag 20 mei is het SUPER SUNDAY bij VIOD. Een dag dat bol staat van wedstrijden, BBQ, Live Muziek en vanaf 16:30 uur LIVE te zien vanaf 4 TV-schermen de finale tussen De Graafschap en Almere City.

• BBQ deel 1:

Vanaf 12 uur is er al een HAMBURGER BBQ stand voor alle Senioren leden, spelers, staff  etc.. Men kan bij deze stand een broodje Hamburger kopen. Hiervoor behoeft men niet te reserveren. Maar het is  wel:  op=op.

• BBQ deel 2:

Direct na de wedstrijd van VIOD 1 – GENDRINGEN is er een BBQ voor de VIOD 1 supporters, fans, spelers, staf, familie en vrienden van VIOD 1 spelers etc. en iedereen die een hapje mee wilt eten. Een bonboekje kost voor iedereen  € 6,= p.p..

U krijgt hiervoor:

• Hamburger
  • Speklap
  • Worstje
  • Spies
  • Slaatje

Wilt u ook van deze BBQ (deel 2) a € 6,= gebruikmaken? dan dient u voor a.s. woensdag te reserveren! aanmelden: KLIK HIER

Geef uw naam op en aantal personen. Per bonboekje a € 6,=. (contant afrekenen aan de speciale tafel in de kantine)

De bonnen worden dan voor u gereserveerd. Betalen kunt u bij afgifte. Liefst contant, per uitzondering per pin.

De VIOD 1 BBQ start om 16:30 en duurt tot 19 uur.

• DE GRAAFSCHAP – ALMERE CITY op vier TV-schermen

Vanaf 16:30 uur te zien LIVE op vier TV-schermen in de kantine van VIOD. Voor alle leden en vrijwilligers, VIOD-supporters en alle ouders/verzorgers van onze leden toegankelijk.

LET OP: het nuttigen van eigen meegebrachte consumpties is niet toegestaan !