Onder andere gesponsord door:

slider 3
Viod speelt haar wedstrijden op Sportpark Dichteren. Dit sportcomplex aan de zuidkant van Doetinchem is in de periode 2002-2003 aangelegd en telt vijf velden, waarvan vier natuurgrasvelden en 1 kunstgrashoofdveld. Er is ook een pannaveldje vlak naast het clubgebouw. Het kunstgrasveld en pannaveldje zijn in de zomer van 2013 aangelegd.

Clubhuis met uitstraling

Het clubhuis bestaat uit een ruime kantine van 330 vierkante meter, een hypermoderne businessruimte met de naam ‘HochrathHome’, drie bestuur- en vergaderruimtes, een wedstrijdsecretariaat en 18 kleedkamers. Op de hoofdtribune is zitruimte voor 500 bezoekers, op de zit-/staantribune aan de andere kant is plek voor 1.500 toeschouwers. – See more at: http://www.fcwinterswijk.nl/over_fcw/sportpark_jaspers.aspx#sthash.hqhRNstt.dpuf
Het clubhuis bestaat uit een ruime kantine van 400 vierkante meter, die in 2 delen is in te delen door een schuifwand.
De keuken van de kantine bevat hypermoderne apparatuur. Het clubgebouw bevat drie bestuur- en vergaderruimtes, een wedstrijdsecretariaatruimte, 14 kleedkamers en een fysio-ruimte. De hoofdtribune heeft een zitruimte voor 300 bezoekers, op de staantribune aan kant van de kantine is plek voor 500 toeschouwers.