Onder andere gesponsord door:

De Achterhoek Cup

v2DEF Logo SP Achterhoek Cup

In 2012 heeft het bestuur van vv VIOD  besloten om de Achterhoek Cup te gaan organiseren. Een evenement dat voor Viod, het voetbal en voor de regio een goede PR zal hebben en dat de officiële naam Seesing Personeelord Achterhoek Cup gaat dragen. Een toernooi voor alle standaard teams uit de Achterhoek met als hoofdprijs een wedstrijd tegen De Graafschap op je eigen sportpark. De nummers 2, 3 en 4 van het toernooi kunnen daarnaast nog een aanzienlijk geldbedrag verdienen.

De winnaar krijgt 50% van de recette van de wedstrijd tegen De Graafschap en alle inkomsten rondom de wedstrijd. Ook zal de winnaar met de ‘Seesing Personeel Achterhoek-Cup’ een jaar lang in haar bestuurskamer mogen pronken. De Graafschap zal haar 50% van de recette terug laten vloeien naar het RSVJ, het samenwerkingsverband met de amateurclubs in Gelderland. De organisatie zal jaarlijks een bedrag beschikbaar stellen voor een goed doel of een non-profit organisatie in de regio.

De eerste editie in 2013 van de Achterhoek Cup werd gewonnen door CONCORDIA WEHL. In 2014 won Spcl. Silvolde de finale tegen Sv Grol. DZSV uit Dinxperlo won de 3e editie in 2015.

Inmiddels is gestart met de 4e editie. Het evenement is aangevuld met een toernooi voor C Junioren.

reclamebord seesing achterhoek cup

Bezoek De Achterhoek Cup