Onder andere gesponsord door:

CLUBFUND Spaar actie

VIOD gaat met Plus Dichteren ’n Één-Tweetje opzetten.

Messi, Robben, Ronaldo… alleen de allergrootste hebben het: een fanshop met fan-artikelen met hun eigen spelersfoto. Maar met ClubFund hebben alle spelers van alle deelnemende verenigingen een fanshop en hier doet VIOD Doetinchem ook aan mee. In samenwerking met Plus Dichteren.

Dus ook jij kan via jouw eigen fanshop fan-artikelen bestellen met jouw eigen foto erop, inclusief het logo van VIOD. En deze artikelen zijn GRATIS !*

• Het enige wat je moet doen is zegels sparen bij PLUS DICHTEREN. En als je mee doet steun je ook VIOD.
  • De ClubFund actie heeft ook een hoofdprijs. Degene die de meeste zegels spaart mag 1 minuut GRATIS winkelen bij Plus Dichteren
  • Deze hoofdprijs is slechts voor één lid van VIOD Doetinchem. En dat kan jij ook zijn! Het aantal ingeleverde zegels is bindend.

VIOD gaat dit samen met PLUS DICHTEREN opzetten om alles goed te laten verlopen.

• Van iedere speler die zich opgeeft gaan we een unieke spelersfoto maken. Iedereen kan zich aanmelden, van pupillen tot senioren, maar ook vrijwilligers, leiders, trainers.
  • Geef je snel op. Bij voorkeur per team.
  • Als een speler zich niet aanmeldt, doet hij/zij ook niet mee met de actie. Elke speler bepaalt dus voor zichzelf of hij/zij mee doet.
  • De eerste fotoshoot is bij VIOD op vrijdag 12 januari 2018.
  • Zodra jouw foto is gemaakt ontvang je een unieke link om vervolgens jouw eigen online-fanshop te bezoeken, waarin allerlei leuke VIOD fan-artikelen met jouw eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn. En nogmaals: De Fan-artikelen zijn GRATIS ! dmv inleveren van jouw gespaarde zegels.
  • Is er ook een teamfoto beschikbaar? dan zijn er ook fan-artikelen met de teamfoto erop. De teamfoto wordt niet gemaakt tijdens de fotoshoot, maar moet apart worden aangeleverd.
  • Op alle Fan-artikelen staat ook het VIOD logo.

De volgende Fan-artikelen met jouw foto zijn verkrijgbaar:

• poster,
  • notitieblok,
  • broodtrommel,
  • drinkbeker,
  • set badslippers,
  • muismat,
  • schoenentas,
  • puzzel,
  • magneetstickers,
  • placemat,
  • fotokaarten,
  • en nog veel meer, dit alles met jouw foto en/of indien teamfoto is aangeleverd, met jouw teamfoto.

Dit moet je weten:

• Opgeven kan alleen per AANMELD FORMULIER (zie hieronder)
  • Voorkeur opgeven per team.
  • AANMELD FORMULIER voor ’n Pupillenteam: KLIK HIER
  • AANMELD FORMULIER voor een overig TEAM: KLIK HIER
  • AANMELD FORMULIER voor 1 persoon: KLIK HIER
  • Aanmelden per direct, maar uiterlijk 15 december 2017.
  • Alleen VIOD leden, vrijwilligers, leiders, trainers kunnen meedoen. Aanmelden en meedoen kost niets.
  • 1e Fotoshoot is op 12 januari 2018, van 18 tot 21 uur. Zodra deze is volgeboekt volgt een 2e datum.
  • Kickoff:  op vrijdagavond 9 maart 2018 bij Plus Dichteren gaat de ClubFund-actie van start. Dit mag je niet missen. Je ontvangt dan een persoonlijke map met 1 GRATIS zegel.
  • Start zegels sparen bij Plus Dichteren is vanaf 10 maart t/m 13 mei 2018. Let op de aanbiedingen en de acties via Social Media voor extra zegels.
  • Artikelen bestellen in jouw fanshop sluit op 20 mei 2018. Lever zoveel mogelijk alle zegels in. Dit aantal telt mee voor de HOOFDPRIJS van 1 minuut GRATIS winkelen.
  • Slotevenement: op vrijdag 8 juni 2018 bij Plus Dichteren met prijsuitreiking en beste verkoper per club gaat 1 minuut gratis winkelen
  • Ophalen van de bestelde Fan-artikelen vanaf 9 t/m 12 juni bij Plus Dichteren. Hierna kan men zijn de Fan-artikelen bij VIOD ophalen.

Uitleg Spaarzegel actie Clubfund – VIOD Doetinchem – Plus Dichteren:

• Bij Plus Dichteren kun je vervolgens vanaf 10 maart 2018 sparen voor gratis Fan-artikelen: bij iedere 10 euro aan boodschappen krijg je een zegel.
  • In jouw persoonlijke full-color map zit ’n GRATIS zegel om te starten.
  • Wekelijks zijn er producten in de aanbieding waarmee je extra zegels kunt sparen. Volg de Social Media acties op Facebook.
  • Deze zegels kun je vervolgens in je eigen fanshop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen Fan-artikelen.
  • Natuurlijk kunnen anderen (familie, opa en oma, buren, vrienden, kennissen) ook zegels sparen en Fan-artikelen met jouw afbeelding bestellen.
  • Dit kan alleen via jouw eigen fanshop. Jij neemt de zegels aan en zet de bestelling in het systeem.
  • Afhalen van Fan-artikelen met jouw afbeelding: Deze kunnen alleen door jou worden afgehaald. Jij bent de eigenaar van de fanshop.

Welke 5 VIOD-leden worden de VIOD-ambassadeurs op alle uitingen tijdens de Clubfund actie bij Plus Dichteren?

Op alle promomaterialen komen 5 VIOD-leden te staan. Op posters, op de banners, maar ook op de digitale banners en posters op Social Media. Wil jij dit zijn? Geef je op!

Alles duidelijk?  heeft u nog vragen?  stuur een email naar: KLIK HIER

Aanvullingen:

• Na 15 december volgt de invulling van de fotoshoot.
  • Teamfoto ook als afbeelding als Fan-artikel?  VINK deze optie aan op het AANMELD Formulier Pupillen Team of Team Formulier.
  • Dit is alleen van toepassing indien er een teamfoto beschikbaar is. Check de beschikbaarheid op de Teampagina’s van de VIOD website.
  • De Fan-artikelen zijn NIET te koop en kunnen alleen worden aangeschaft met de spaarzegels die door Plus Dichteren worden uitgegeven.
  • Vergeet niet op te geven op het AANMELD Formulier indien jij VIOD-Ambassadeur wilt zijn. Bij meer dan 5 aanmeldingen wordt er geloot.