Onder andere gesponsord door:

Commissies

Hoe goed zijn we met z’n allen, daar gaat het om bij VIOD in Doetinchem. Ben je een voetbaltalent? Dat is mooi, maar minstens zo belangrijk is in hoeverre je eraan bijdraagt dat anderen sámen met jou kwaliteit kunnen leveren. Al die betrokken leden die ons versterken, maken dat we scoren. Dat is een fundamenteel andere kijk op een voetbalclub.
Mensen die ieder op hun eigen manier hun individuele kwaliteiten inzetten, maken de club groot. Dat is de reden dat VIOD bij de leden veel verantwoordelijkheid neerlegt. Waar ben jij goed in? Die vraag stellen wij aan ieder nieuw lid en aan de ouders of verzorgers van onze nieuwe leden. Zo kan iedereen bij VIOD zijn talent ontwikkelen. Het team achter het bestuur bestaat daardoor uit mensen die energie geven en de club naar een hoger niveau tillen.