Onder andere gesponsord door:

DUMPHUIS Doetinchem Jeugdtoernooi 2017 teams O13

DUMPHUIS Doetinchem Jeugdtoernooi 2017 voor teams Onder 13

Beste voetbalvrienden,

Dit jaar organiseert voetbalvereniging VIOD uit Doetinchem voor het eerst ook een jeugdtoernooi voor teams Onder 13. Het DUMPHUIS Doetinchem O13 Jeugdtoernooi voor jeugdteams Onder 13 zal plaatsvinden op zondag 20 augustus 2017 bij vv VIOD op Sportpark Dichteren in Doetinchem.

Het DUMPHUIS Doetinchem O13 Jeugdtoernooi is een fantastische gelegenheid om met (nieuw samengestelde) Onder de 13 teams te oefenen voor het voetbalseizoen 2017-2018 en zeker voor de teams die voor het eerst op een heel veld spelen! Wij nodigen u daarom ook van harte uit om met uw team(s) aan dit toernooi deel te nemen.

Het DUMPHUIS Doetinchem O13 Jeugdtoernooi start op zondag 20 augustus om 10:00 uur en de prijsuitreiking wordt verwacht om 16:00 uur.

Er wordt geen inschrijfgeld gevraagd. Via het email adres dumphuisonder13@vv-viod.nl kunt u zich aanmelden. Vermeld daar graag de klasse per team bij. Onderaan deze inleiding vindt u ook een invullijst waarop u in kunt vullen met welke teams uw club wil gaan deelnemen.

Ons toernooi is een 1-daags toernooi en kenmerkt zich door het spelen van veel wedstrijden, met de gezellige sfeer die er heerst op ons sportpark waar wij garant staan voor een waar voetbalfeest met een extra doe activiteit voor alle teams.

Wij zouden het bijzonder op prijs stellen uw vereniging als deelnemer aan ons toernooi te mogen verwelkomen. Wij zien uw hopelijk positieve reactie met belangstelling tegemoet.

Met sportieve groeten,

Namens de organisatie van DUMPHUIS Doetinchem O13 Jeugdtoernooi 2017 bij vv VIOD in Doetinchem

Marino Kuper

Tanja van der Kamp