Tijd tot 90 jarig bestaan!

Dagen:
Uren:
Minuten:
Seconden:

DUMPHUIS Doetinchem Jeugdtoernooi 2018 teams O13

DUMPHUIS Doetinchem Jeugdtoernooi 2018 voor teams Onder 13

Beste voetbalvrienden,

Dit jaar organiseert voetbalvereniging VIOD uit Doetinchem voor de tweede keer een jeugdtoernooi voor teams Onder 13. Het DUMPHUIS Doetinchem O13 Jeugdtoernooi voor jeugdteams Onder 13 zal plaatsvinden op zaterdag 25 augustus 2018 bij vv VIOD op Sportpark Dichteren in Doetinchem.

Het DUMPHUIS Doetinchem O13 Jeugdtoernooi is een fantastische gelegenheid om met (nieuw samengestelde) Onder de 13 teams te oefenen voor het voetbalseizoen 2018-2019 en zeker voor de teams die voor het eerst op een heel veld spelen! Wij nodigen u daarom ook van harte uit om met uw team(s) aan dit toernooi deel te nemen.

Er wordt geen inschrijfgeld gevraagd. Via het email adres dumphuisonder13@vv-viod.nl kunt u zich aanmelden. Vermeld daar graag de klasse per team bij. Onderaan deze inleiding vindt u ook een invullijst waarop u in kunt vullen met welke teams uw club wil gaan deelnemen.

Ons toernooi is een 1-daags toernooi en kenmerkt zich door het spelen van veel wedstrijden, met de gezellige sfeer die er heerst op ons sportpark waar wij garant staan voor een waar voetbalfeest met een extra doe activiteit voor alle teams.

Programma:

• Het ochtendprogramma bestaat uit de volgende teams : JO13 3 en 4e klasse, MO13 2e en 3e klasse. De prijsuitreiking is om 12:30 uur
  • Het middagprogramma bestaat uit de volgende teams: JO13 Hoofdklasse, 1e en 2e Klasse.. De prijsuitreiking is om 16:00 uur.
  • Er zijn 6 poules van 5 teams. Iedere team speelt 4 wedstrijden van 14 minuten. De nummers 1, 2 en 3 ontvangen een beker. Er is een Fair Play prijs en voor de Beste Keeper.

Wij zouden het bijzonder op prijs stellen uw vereniging als deelnemer aan ons toernooi te mogen verwelkomen. Wij zien uw hopelijk positieve reactie met belangstelling tegemoet.

Met sportieve groeten,

Namens de organisatie van DUMPHUIS Doetinchem O13 Jeugdtoernooi 2018 bij vv VIOD in Doetinchem

Mariska Hartskeerl (toernooi-secretaris)

Michael Stock (commissielid)