Onder andere gesponsord door:

FIMAX JEUGDTOERNOOI Onder 9 en Onder 11

FIMAX Jeugdtoernooi 2017 voor teams Onder 9 & Onder 11

Beste voetbalvrienden,

Al weer voor de zesde organiseert voetbalvereniging VIOD het FIMAX-toernooi. Dit voetbaltoernooi voor jeugdteams Onder 9 en Onder 11 zal plaatsvinden aan het begin van de najaarscompetitie op zondag 27 augustus 2017.

Het FIMAX jeugdtoernooi is natuurlijk een fantastische gelegenheid om met uw (nieuw samengestelde) Onder de 09  en Onder de 11 teams te oefenen voor het voetbalseizoen 2017-2018! Wij nodigen u daarom ook van harte uit om met uw team(s) aan dit toernooi deel te nemen.

In het ochtendprogramma zullen de teams Onder de 09 hun wedstrijden spelen. De teams onder de 11 spelen hun wedstrijden in de middag.  Naast het voetbal zijn er op ons sportpark diverse andere leuke activiteiten voor zowel speler als supporter. Voor de 1e drie plaatsen in iedere poule is er een beker te verdienen en uiteraard krijgt iedere speler een aandenken. Daarnaast is er een fair play cup voor het sportiefste Onder de 09 en Onder de 11 team van het toernooi. Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname.

De inschrijving gaat op volgorde van aanmelding. Wees er dus snel bij, want vol = vol. Van de toernooicommissie  ontvangt u ter zijner tijd een bevestiging van uw inschrijving.

Wij hopen uw team(s)  als deelnemer  te mogen verwelkomen op ons sportpark Dichteren in Doetinchem.

Met sportieve groeten,

Toernooicommissie Voetbalvereniging VIOD

Monique Ketelaar en Sandra Maatkamp.

Aanmelden: Organisatie FIMAX jeugdtoernooi voor teams Onder9 en Onder 11

KLIK HIER voor de uitnodiging

KLIK HIER voor het inschrijfformulier

KLIK HIER voor de actuele informatie van dit toernooi op deze website