Tijd tot 90 jarig bestaan!

Dagen:
Uren:
Minuten:
Seconden:

FIMAX JEUGDTOERNOOI O8 & O9 en O10 & O11

FIMAX Jeugdtoernooi 2018 voor teams Onder 8 en 9 & Onder 10 en 11

Doetinchem, 18 april 2018.

Beste voetbalvrienden,

Voor de zevende keer organiseert voetbalvereniging VIOD Doetinchem het FIMAX-toernooi. Dit voetbaltoernooi voor teams O8/9- en O10/11- PUPILLEN VAN HOOFD- T/M 6E KLASSE zal plaatsvinden aan het begin van de najaarscompetitie op zondag 26 augustus 2018.

Het FIMAX-toernooi is natuurlijk een fantastische gelegenheid om met uw (nieuw samengestelde) teams te oefenen voor het nieuwe voetbalseizoen 2018-2019! Bij zowel de 08/09- als de 10/11-pupillen is het doel om, net als voorgaande jaren, voor elke klasse een afzonderlijke poule te hebben.

Wij nodigen u daarom ook van harte uit om met uw team(s) aan dit toernooi deel te nemen.

In het ochtendprogramma zullen de O8/9-pupillen hun wedstrijden spelen volgens de regels van de KNVB (6×6 op kwart veld). De O10/11-pupillen spelen hun wedstrijden in de middag (de O10 pupillen 6×6 op een kwart veld en de O11 7×7 op half veld). Naast het voetbal zijn er op ons sportpark diverse andere leuke activiteiten voor zowel speler als supporter. Hierover volgt later meer via onze website, Facebook en Twitter.

Al nieuwsgierig? Foto’s van de voorgaande edities staan op onze website en Facebook.

Voor de eerste drie plaatsen in iedere poule is er een beker te verdienen en uiteraard krijgt iedere speler een aandenken. Daarnaast is er een FAIR PLAY beker voor het sportiefste O10/11- en O8/9-teams van het toernooi.

Er zijn GEEN KOSTEN verbonden aan de deelname.

In verband met de organisatie verzoeken wij u ons UITERLIJK 30 JUNI 2018 door middel van bijgevoegd inschrijfformulier van uw deelname op de hoogte te stellen. De inschrijving gaat op volgorde van aanmelding. Wees er dus snel bij want vol = vol. Van de toernooicommissie ontvangt u z.s.m. een bevestiging van uw inschrijving en uiterlijk één week voor aanvang van het toernooi wordt het TOERNOOIBOEKJE via e-mail verstuurd.

Wij hopen uw team(s) als deelnemer te mogen verwelkomen op ons sportpark Dichteren in Doetinchem.

Met sportieve groet,

Voetbalvereniging VIOD Doetinchem

Jissel Post en Chris Heikoop
Toernooicommissie VIOD Fimax O8/9 en O10/11