Onder andere gesponsord door:

Het Technisch Hart

In de najaarsvergadering van november 2013 is er door het bestuur het “Beleidsplan v.v. VIOD 2020 “ gepresenteerd. Hierin zijn de doelstellingen van de club vastgelegd waarbij in het VIOD hart plaats is voor het beoefenen van het voetbalspel op zowel prestatief als recreatief niveau. In de onderstaande schets wordt een en ander duidelijk gemaakt.

VIOD TH big
Om de ambities die zijn uitgesproken te realiseren is er vanuit het bestuur op aangedrongen om de voetbaltechnische zaken in handen te geven van een Hoofd Voetbalzaken binnen VIOD.  Ter ondersteuning van het Hoofd Voetbalzaken is het “Technisch Hart” ontstaan, een commissie waarin alleen over voetbalzaken wordt gesproken.

De commissie stelt zich als doel om een optimale omgeving te creëren die nodig is voor de ontwikkeling c.q. gebruik van de individuele voetbalkwaliteiten van alle leden, ieder op zijn eigen niveau.

Als eerste stap heeft het Technisch Hart zijn focus gericht op de selectietrainers. VIOD streeft naar een zo hoog mogelijk niveau van de selectieteams voor zowel de senioren als voor de jeugdopleiding, uitgevoerd door goed opgeleide trainers. Technisch Hart streeft er naar om de juiste trainer voor de juiste groep te krijgen.

Vanaf begin januari is hier hard aan gewerkt, nu begin maart kunnen we met trots mededelen dat de invulling van de trainers van alle selectieteams bijna in zijn geheel is afgerond. Komende weken gaan we vanaf deze plek iedereen hier verder over informeren.

Tevens is er een intern scoutingsteam in het leven geroepen die in de komende maanden aan de slag gaat met het scouten van de VIOD pupillen. Ook hier willen we de komende weken verdere toelichting op geven.

De vliegende start van het Technische Hart ligt achter de rug, we gaan “gewoon” in hoog tempo door samen te werken om VIOD in de gehele breedte op een hoger plan te krijgen.

Immers : Bij VIOD is iedereen een topper!
——————————————————————————————————————————————————————–