Onder andere gesponsord door:

Jeugd Activiteiten Commissie

Naast het prestatieve aspect vinden wij het bij VIOD ook belangrijk dat we de kinderen leuke andere activiteiten kunnen bieden. We hopen hiermee de binding leden <—> vereniging te vergroten hetgeen het plezier en daardoor de gezelligheid alleen maar positief zal stimuleren.

De jeugdactiviteiten commissie speelt hierin een grote rol. Deze club van vrijwilligers heeft in de afgelopen jaren de meest uiteenlopende activiteiten georganiseerd van FIFA-toernooien tot Disco avonden tot de jaarlijkse topper in de vorm van een heus voetbalkamp!

Aangezien de samenstelling van deze commissie vrij summier is; zullen wij met enige regelmaat een beroep op andere enthousiaste ouders doen om ons te helpen met / tijdens en van diverse leuke activiteiten voor uw zoon en/of dochter! Het plezier van de kinderen staat bij ons op nummer 1!

Inmiddels zijn we al druk bezig om een agenda samen te stellen voor het aankomende seizoen; hou daarom de VIOD website goed in de gaten of like anders de enige echte goede  facebookpagina:  https://www.facebook.com/ViodDoetinchem

Met sportieve groet,

Ewald Hilferink