Onder andere gesponsord door:

Mutatie doorgeven

Voor elke vereniging, zo ook vv VIOD, is het belangrijk om actuele en bijgewerkte (adres-)gegevens te hebben van haar leden. Wanneer iemand een nieuwe woning betrekt, een nieuw emailadres, (mobiel) telefoonnummer of bankrekeningnummer krijgt is het belangrijk dat onze ledenadministratie hiervan op de hoogte is.

Met onderstaand formulier kun je de gewijzigde gegevens doorgeven. Wil je andere wijzigingen doorgeven of heb je vragen over jouw lidmaatschap? Stuur dan een mail naar ledenadministratie@vv-viod.nl.

Om je aangepaste (adres-)gegevens door te geven hebben we minimaal jouw naam, geslacht en geboortedatum nodig:

Velden met een * zijn verplicht.

Je naam (verplicht)

Geslacht (verplicht)
Man Vrouw

Je geboortedatum (verplicht)