Onder andere gesponsord door:

Supportersvereniging

web08De supportersvereniging Viod bestaat sinds 2001 en heeft als doelstelling het ondersteunen van initiatieven binnen Viod waar vv Viod zelf niet aan toe komt of waar vv Viod geen middelen voor heeft. Daarbij wordt altijd gekeken naar het totaal belang van vv Viod weliswaar met de nadruk op de toekomst en dat is onze jeugd.

Inmiddels heeft de supportersclub circa 130 leden en is het de doelstelling om door te groeien naar 150 leden. De financiële middelen van de supportersclub komen uit de contributies en opbrengsten uit activiteiten zoals de jaarlijkse Kerst- en Paas Bingo, het Viod 1 uitslagenspel en allerlei ander activiteiten.

Voorbeelden van aanschaffingen van de laatste paar jaar zijn: Bijdrage in de coachjassen voor de jeugdafdeling;

• Aanschaf van 25 tenues voor de clubscheidsrechters van Viod;
  • Aanschaf van het nieuwe kantine meubilair;
  • De picknick banken op het buitenterras;
  • Aanschaf van mini doeltjes
  • Aanschaf van de nieuwe barkrukken en statafels in de kantine;
  • Het voorzien van 50 wedstrijdballen voor de allerjongste onder ons (Rabo Cup)\
  • 2 extra grote beeldschermen in de kantine;
  • Nieuw meubilair in bestuur- en commissiekamer;
  • Trainingsmateriaal voor de jeugd
  • Organiseren van de wedstrijd oud-VIOD tegen oud-De Graafschap op de Open Dag in 2013 (zie foto).
  • En natuurlijk de jaarlijkse bijeenkomsten met een koud en warm buffet rondom een wedstrijd van Viod 1
  • etc.

Mocht u nog geen lid zijn van de supportersvereniging en de doelstelling onderschrijven nodig ik u graag uit om toe te treden tot deze leuke club. De maandelijkse contributie is slechts € 5, = per maand.

U kunt n mail sturen naar voorzitter van de Supportersvereniging VIOD: Email [klik hier]      Of direct aanmelden hieronder.

Namens de supportersvereniging,
John Brands

Het bestuur van de supportersvereniging wordt gevormd door:

John Brands

Email [klik hier]

Johan Nieuwenhuis

Ledenscout

Adviseur
John van der Kamp

Ja, ik word lid van de Supportersvereniging VIOD.

Met het insturen van onderstaande gegevens geef je aan dat je graag lid wilt worden van de Supportersvereniging VIOD, dan wel meer informatie wilt hebben.

Na het insturen van jouw gegevens neemt de secretaris van de SV contact met u op.

Heb je eerst nog een vraag?  Stuur een email naar: KLIK HIER

Velden met een * zijn verplicht.

Je initialen (verplicht)

Je naam (verplicht)

Geslacht (verplicht)
Man Vrouw