Onder andere gesponsord door:

Vrienden van VIOD 1

VRIENDEN VAN VIOD 1

Sedert een aantal seizoen zijn een aantal vrijwilligers (commissie) actief om voor het 1e elftal wat extra financiële armslag te organiseren, om het eerste elftal aanvullend te faciliteren.
Doordat de club VIOD een aantal jaren terug zelf wat moeilijk bij kas zat, werd het initiatief van Club van 100 gelanceerd.
Sympathisanten, zowel zakelijk als particulier, die jaarlijks € 100,00 bijdroegen om het 1e elftal te faciliteren en te ondersteunen.
Binnen de commissie werd dan gekeken op welke wijze de beschikbare gelden konden worden besteed in het belang van het eerste elftal en mede om hun een hart onder de riem te steken en om het prestatieniveau binnen VIOD 1 op een hoger plan te krijgen, hetgeen dus nu een feit is geworden.

Hierbij een overzicht van de activiteiten, welke o.a. de afgelopen jaren zijn ingezet;

– Weekend in Dorf Munsterland (Duitsland)
– Cross trainer t.b.v. de medische ruimte
– Herhaaldelijk busvervoer naar uitwedstrijden
– Waardebonnen voor voetbalschoenen selectie
– Teambuilding activiteiten (o.a. Happy wok, Café Jansen)
– Muziek na afloop belangrijke thuiswedstrijden
– Presentatiepakken selectie en staf

Jaarlijks was er gemiddeld € 3.500,00 te besteden onder dankzegging aan de sympathisanten die de genoemde acties mogelijk maakten.
Sinds het vorige seizoen is de informele naam van Club van 100 in overleg met het bestuur van VIOD gewijzigd in VRIENDEN VAN VIOD 1.
Tevens werd in overleg met het bestuur van VIOD en het bestuur van de Supportersvereniging VIOD vaak afgestemd om de middelen op een juiste wijze in te zetten, alsmede aan de wensen van het eerste elftal te kunnen voldoen.

Als vrienden van VIOD 1 zijn we dan ook zeer trots dat het vlaggenschip van onze voetbalvereniging VIOD het hogere prestatieplan middels promotie naar de 2e klasse van de KNVBN heeft kunnen bewerkstelligen.

Wij feliciteren de selectie en staf dan ook met het behalen van dit fantastische (unieke-) resultaat en bedanken de gehele groep voor het vertoonde voetbalspel en spelplezier, wat met name in het laatste gedeelte van deze competitie is neergezet.
Het was vaak genieten van de 1e tot de laatste minuut.

Graag willen wij ook het komende seizoen 2014-2015 in de 2e klasse de selectie en staf blijven ondersteunen en kunnen hiervoor alle hulp van buiten af gebruiken en willen ons deelnemersaantal graag omhoog brengen, zodat er nog meer ondersteuning aan het 1e elftal kan worden geboden.

Belangstellenden verzoeken wij dan ook contact op te nemen met één van de hieronder staande commissieleden van de VRIENDEN VAN VIOD 1 en zien u het komende seizoen graag tegemoet,

Brands John – Hogenkamp René – Kunst Carlo – Meijer Gert – Tiemessen Jos

E-mail Vrienden van VIOD 1