Onder andere gesponsord door:

Word vrijwilliger bij VIOD

Sporten in teamverband is samenwerken, niet alleen in het veld maar ook daarbuiten! VIOD drijft op de inzet van vrijwilligers, voetballers en niet-voetballers. Zonder hun hulp kan de voetbalclub niet functioneren. Iedere vorm van vrijwilligerswerk, hoe klein ook, is belangrijk voor het voortbestaan van VIOD. Voor iedereen die VIOD een warm hart toedraagt en zijn steentje wil bijdragen, is een geschikte taak te vinden.

Enkele functies die door vrijwilligers bekleed worden zijn:

• Medewerker kantine, keuken, bar
  • Leider
  • (Assistent) Scheidsrechter
  • Coördinator (bestuurlijk/administratief)
  • Onderhoud velden
  • Bezorger clubblad/brieven
  • Trainer
  • Redactie clubblad
  • Assisteren bij activiteiten en/of toernooien
  • Schoonmaakploeg
  • Social media / website
  • EHBO / sportverzorging
  • Toezicht / terreinbeheer
  • Assisteren bij beheer van kleding en materialen
  • Vertrouwenspersoon / Tuchtcommissie
  • Technisch onderhoud
  • Maakt mij niet uit

Op onze vacaturebank zijn een aantal nog niet ingevulde vacatures te zien . Wil je reageren, stuur dan een reactie naar info@vv-viod.nl

Kom stage lopen bij vv VIOD

Studenten en leerlingen die graag stage willen lopen bij vv VIOD moeten zich eerst melden bij het stagecoördinaat Rene Zents. Samen  zullen we dan, indien mogelijk, een geschikte opleidingsplek voor jou zoeken!

Leerlingen van het VMBO, HAVO en VWO kunnen een maatschappelijke stage doen.
Je kunt je hiervoor inschrijven via deze website van de vv VIOD, als hier geen geschikte vacature meer bij staat kun je contact met mij opnemen. Meestal kunnen we een vacature op maat voor jou maken.

Beroepsonderwijs sbb erkend leerbedrijf (voorheen Calibris) heeft vv VIOD erkend en goedgekeurd als leerbedrijf. Dit is van belang voor leerlingen van het MBO, denk met name aan de opleiding Sport en Bewegen en CIOS. Maar ook bij de afdeling horeca kun je bij ons terecht.

Tevens hebben wij de mogelijkheid om studenten van HBO opleidingen een stageplaats te bieden.