Onder andere gesponsord door:

Sponsor worden

reclameborden 1Wordt u onze nieuwe sponsor?

VIOD is een echte familieclub. Wij zijn niet alleen gericht op de selectieteams maar ook op de ‘breedtesport’. Ook is VIOD sociaal en maatschappelijk bewogen, mede door de samenwerking met SESD op Sportpark Dichteren.

Sportieve prestaties en breedtesport gaan hand in hand.

Bent u een ondernemer met ambitie? Bent u op zoek naar meer naamsbekendheid in de Achterhoek en in het bijzonder in de wijk Dichteren? Kortom, wilt u klanten ontmoeten in deze unieke wijk in Doetinchem?

Dan kunt u via deze site van de sponsorcommissie van vv VIOD ongetwijfeld vinden wat u zoekt. We zijn namelijk een voetbalvereniging met ambities. We zijn met rond de 1000 leden al een van de grootste voetbalverenigingen van de Achterhoek, maar we willen meer! Omdat zowel u als wij ambitie hebben, kunnen we elkaar goed helpen. Bij ons kunt u namelijk tegen zeer gunstige tarieven uw naamsbekendheid vergroten.

Op deze site vindt u een uiteenzetting over de doelstellingen van onze sponsorcommissie, vindt u iets over het sponsorlidmaatschap en over de overige mogelijkheden die wij u te bieden hebben.
Bent u geïnteresseerd in één van deze mogelijkheden? Heeft u wellicht andere ideeën die niet vermeld worden? Heeft u nog vragen?

Neemt u dan a.u.b. via de e-mail contact met ons op.

hoofdveld tribune

Ruime exposure

Als sponsor bieden wij u maximale exposure. Bij VIOD vindt u een sportief, zakelijk netwerk waar het goed toeven is. Sponsor worden is: u zakelijk profileren en ruim in beeld komen bij uw doelgroep. Op zaterdag en zondag betekent dit ruime exposure van uw bedrijfsboodschap. Het is dan drukker dan druk in en rondom de velden met voetballende jeugd, seniorenspelers, veteranen, ouders en grootouders. Ook door de week is er veel bedrijvigheid mede door de samenwerking met De Graafschap die haar thuiswedstrijden van het Belofte Team op Sportpark Dichteren speelt.

Een sponsor draagt bij!

Met uw bijdrage geeft u aan betrokken te zijn en sport toegankelijk te willen maken voor iedereen. Samen stimuleren we groei en talent. U sponsort activiteiten waarbij mensen elkaar ontmoeten en samenwerken. VIOD biedt u een originele en passende tegenprestatie. Wij nodigen u van harte uit contact op te nemen met onze sponsorcommissie.

Wat willen we als vv VIOD in de toekomst graag nog realiseren? Verfraaien van ons sportcomplex; Bouwen van een staantribune; Elektronisch LED scorebord langs het hoofdveld en de uitbreiding aantal kleedkamers.

We willen graag met u praten over o.a. reclameborden, shirtsponsoring, wedstrijdbal sponsoring enz. enz. Indien u echter iets heel anders wilt, dan is hier natuurlijk altijd over te praten.

Sponsoring moet echter niet alleen gezien worden als eenrichtingsverkeer van geld van een bedrijf naar de clubkas van de vereniging. Een vereniging zal tegenover de inkomsten uit sponsoring ook extra inspanningen moeten verrichten naar de sponsor, b.v. door de naam van de sponsor op een nette en correcte manier uit te dragen en zelfs ervoor te zorgen dat de sponsor extra betekenis zal krijgen. Een duurzame relatie met sponsors wordt dus zeer op prijs gesteld.
Tevens krijgt u als sponsor van vv VIOD de mogelijkheid om tijdens de business borrel te netwerken met uw collega sponsoren.

We hopen uw interesse te wekken en hopen u binnenkort als sponsor langs de lijn te mogen begroeten.

met vriendelijke sportgroeten,

Commissie Commerciële Zaken

DE SPONSORTARIEVENKAART:

op aanvraag beschikbaar

Commissieleden Commerciële Zaken:

NILSVice Voorzitter / Communicatie, CCZ & PR:

Nils Vriezen Tel: 06- 21233454
Email [klik hier]