Onder andere gesponsord door:

MINI’S

Algemene gegevens  MINI’s

Bij vv VIOD worden de jongste voetballertjes de groep HEILBRON MULDERS QUINT CUP genoemd. Ben je 5 jaar ? dan kan jij met deze groep meedoen. Er wordt getraind op woensdagmiddag van 16 – 16:45 uur. Op de zaterdagochtend van 8:30 tot 10:00 uur wordt met deze groep onderling een competitie gespeeld. Af en toe is er een uitwisseling met een andere vereniging om daar op een zaterdagochtend met elkaar een paar wedstrijdjes te spelen.

Momenteel heeft VIOD 5 teams  van 5 spelers die deelnemen aan de HEILBRON MULDERS QUINT CUP.

Ook aanmelden?  KLIK hier om door te gaan naar de pagina lidmaatschap.

Vragen over contributie? Klik hier

Heeft u nog andere vragen, neem contact op met Jos Mekkes, hoofdopleiding vv VIOD afd. Jeugd, die ook tijdens de trainingen op woensdag aanwezig is. Hij is ook per email te bereiken.

Jos Mekkes (Hoofdopleiding afd. Jeugd)

Email [klik hier]

update 6 sept. 2017