Update donderdag 21 juli:

Vanavond wordt de oefenwedstrijd gespeeld tussen VIOD en De Graafschap.

  • WEG WEER OPEN: De gemeente Doetinchem heeft vanmorgen laten weten met man en macht te werken om de SICCO MANSHOLTWEG vanaf 16:00 uur weer open te stellen. Hierdoor kunt u gewoon op de vertrouwde route via de Europaweg Sportpark Dichteren bereiken.
  • EXTRA TRAINING:  Vanaf 17:00 uur tot 18:00 uur gaat een kleine groep Graafschap-spelers op Sportpark Dichteren trainen. o.a. keeper Filip Bednarek zal aanwezig zijn bij deze groep. Na deze training zijn de spelers beschikbaar voor handtekeningen.
  • BRANDWEER:  Vanaf 18:45 uur zal de brandweer het veld gaan sproeien. Zorg dat je tijdig aanwezig bent om dit te kunnen zien.
  • AFTRAP:  De beiden teams met de players escort, wedstrijdleiding en de Pupil van de Week betreden iets voor 19:00 uur het veld.
  • OPENING SPORTPARK:  Om 17:30 uur gaat het sportpark open en zijn toegangskaarten bij de kassa te koop (INGANG 1) Kassa open tot 20:00 uur.
  • INGANG 2: De personen die in het bezit zijn van de voorverkoopkaarten en uitnodigingskaart kunnen zich melden bij INGANG 2.
  • ZITPLAATSEN: De zit-tribune is voor iedereen toegankelijk. Aan de overzijde van het veld staat ’n heuse bierkraam, waar ook frisdrank is te verkrijgen. Langs die lange zijde staan ook zitbanken. Let op: kom op tijd indien u gebruik wilt maken van de zitplaatsen.

 

 

De Graafschap 2016-2017 seesing

a.s. donderdag wordt op Sportpark Dichteren de oefenwedstrijd gespeeld tussen VIOD en De Graafschap. De wedstrijd begint om 19:00 uur en de poorten gaan om 17:30 uur open.

TOEGANGSPRIJZEN:

  • p.p. € 5,=
  • jeugd t/m 14 jaar € 3,=
  • 65+  € 3,=

VOORVERKOOP:

De voorverkoop is a.s. dinsdag en woensdag, in de kantine van VIOD, tussen 19:00 uur en 20:00 uur. Bij aankoop van een toegangsbewijs ontvangt u een extra strook die u toegang geeft om bij ’n aparte ingang (INGANG 2) het Sportpark te kunnen betreden. Hierdoor behoeft u niet te wachten.

Dinsdag en woensdag is pinnen mogelijk.

PUPIL van de WEEK:

De Pupil van de Week is Julius Weerepas. Julius maakt a.s. donderdag voor de wedstrijd de warming up mee van VIOD, doet de aftrap en neemt daarna plaats in de dug-out van VIOD.

Proefspeler van De Gaafschap SVEN NIEUWPOORT in actie:

Momenteel heeft De Graafschap een proefspeler Sven Nieuwpoort binnen haar selectie ter voorbereiding van de competitie. De 23 jarige Sven Nieuwpoort zal in de oefenwedstrijd tegen VIOD ook speelminuten maken en speelt met rugnummer 23.

De 23 jarige verdediger Nieuwpoort (geboren Den Helder) speelde de afgelopen twee seizoenen voor Go Ahead Eagles en kwam daarvoor uit voor Almere City FC en Jong Ajax. Nieuwpoort komt mede op proef omdat de kuitblessure van Bart Straalman ernstiger is dan verwacht (zie ook wedstrijdsheet hieronder).

Sicco Mansholtweg & Parkeren

Momenteel zijn er wegwerkzaamheden aan de Sicco Mansholtweg. Vanaf de Europaweg is de Siccco Mansholtweg afgesloten. De gemeente heeft VIOD belooft dat deze werkzaamheden aan deze weg op donderdag ten einde zullen zijn.  Wij vragen u de aanwijzingen van onze parkeerwachten te volgen inzake het parkeren en de verwijzing naar andere parkeervakken na te leven.

wedstrijd sheet a.s donderdag

julius 2