De Pelota Academy zal op zondag 28 augustus, tijdens het VIOD FIMAX Jeugdtoernooi, een  4-tal Freestyler demonstraties verzorgen. Ook heeft Pelota een pannakooi opgesteld waar alle voetballertjes deze dag gebruik van kunnen maken.

De eerste demonstratie is tijdens de opening van het toernooi, om 08:15 uur. Voor de prijsuitreiking (om 12:15 u.) volgt de 2e Freestyler demonstratie. De 3e volgt om 13:15 uur, voor de start van het toernooi voor teams van Onder 11. Om 17:15 uur volgt de laatste demonstratie.

Pelota VIOD 2016 logo

PELOTA, draait allemaal om SKILLS. Zowel met Panna als Freestyle voetbal behoren zij tot de top van het Nederlandse straatvoetbal. Ze cruisen door heel Nederland en Europa om tijdens hun EVENTS vette voetbaltricks te showen!

Je kunt ook terecht bij de PELOTA ACADEMY, waar talentvolle voetballers trainen om hun voetbaltechniek te verbeteren op het gras. De professionele techniektrainers van Pelota weten precies wat er nodig is om van iedereen een betere voetballer te maken. Deze Pelota trainingen worden ook gegevens aan voetbaltalenten bij profclubs!

Nieuwsgierig geworden naar Pelota? Ze zijn er bij tijdens het VIOD FIMAX Jeugdtoernooi!

 

Pelota VIOD 2016 b

Poster uitprinten? KLIK HIER