De organisatie van het 5e FIMAX jeugdtoernooi, o.l.v. Sandra Maatkamp en Monique Ketelaar, kunnen wederom terugzien op een super geslaagd toernooi. Zowel het toernooi Onder 9 in de ochtend als het toernooi Onder 11 is vlekkeloos verlopen, mede door de inzet van de ruim 80 vrijwilligers die voor VIOD gisteren actief waren. Zonder deze mensen was het niet gelukt deze dag de ruim 1000 pupillen met trainers en leiders te ontvangen en een goed georganiseerd toernooi aan te bieden.

Dank gaat uit naar:

• medewerkers SESD
  • team geluid
  • scheidsrechters o.l.v. Jesper Sanders
  • de parkeerwachten
  • veldfunctionarissen
  • team bonnenverkoop
  • team uitslagen verwerking
  • presentatoren
  • team ontvangst van de clubs
  • kantine medewerkers

De organisatie bedankt de hoofdsponsor FIMAX, die door hun financiële bijdrage dit toernooi hebben mogelijk gemaakt. Ook wordt de Pelota Voetbal  Academy bedankt voor de presentaties die voor alle spelertjes een lust voor het oog waren.

Alle bezoekers, spelers, trainers en leiders bedanken wij voor uw komst naar dit toernooi.

KLIK HIERONDER om door te gaan naar de FOTOALBUMS:

FOTOALBUM 1

FOTOALBUM 2

FOTOALBUM 3

FOTOALBUM 4

namens de organisatie

VIOD FIMAX Jeugdtoernooi 2016.

panorama met reclame 2016 versie 2 web