Hallo allemaal

Komende zaterdag mogen we aantreden tegen DZC ’68 JO15-7M. Ik heb even op de DZC site gekeken en ja inderdaad een meidenteam. En die mogen we niet onderschatten.

We spelen thuis om 11.30 uur op veld 4 en verzamelen om 10.45 uur in de kleedkamer 6. Dit doen we 15 minuten eerder als normaal omdat we zaterdag een begin maken met onze teamleden op de foto te zetten voor het smoelenboek. Zodra je klaar bent met aankleden graag naar het trainingsveld komen. Hier zal Mariska wachten om iedereen vast te leggen.

Er is nog geen schema gemaakt, maar wil de ouders van Joey vragen om te vlaggen.

Dan diegene die nog geen tenue hebben. Ik zal deze zaterdag meenemen, maar eventueel kunnen jullie deze eerder bij mij (Mariska) ophalen. Neem in dat geval even contact met me op.

Tevens spelen we zaterdag dus thuis en kan ik wat hulp gebruiken bij de limonade.

Dat was het voor komende zaterdag. Morgen trainen we ivm een wedstrijd op het hoofdveld op een ander veld dit laten we nog via de app weten.

Groeten Marino en Mariska