VIOD heeft vanmiddag haar 1e duel om de KNVB Districht beker met 5-2 gewonnen van vv Zeddam/Sint Joris. Bij de rust keken de mannen van VIOD trainer Jan Lorsé nog tegen een 2-1 achterstand aan, maar herstelde zich goed na de opgelopen achterstand.  Vanmiddag op het veld van Sint Joris in Braamt ontbrak bij VIOD middenvelder Jorn Eijkelkamp, die nog met een lichte hersenschudding kampt. Bij VIOD scoorden Thomas Jansen (2x), Asjen van Dijk (2x) en Joppe van Dijk de doelpunten.

Dinsdagavond volgt de 2e wedstrijd in het bekertoernooi, thuis op Sportpark Dichteren, tegen 3e klasser PAX uit Hengelo (G). Zaterdag 27 augustus de 3e wedstrijd, ook thuis dan tegen vv Zelhem. Zie hieronder de uitslagen, programma en stand in Poule 81.

uitslagen:

• vv Zeddam/Sint Joris-VIOD 2-5
  • vv Zelhem- PAX 0-5

stand:

1. PAX                                  1 – 3pt 5-0
  2. VIOD                                1 – 3pt 5-2
  3. vv Zeddam/Sint Joris  1 – 3pt 2-5
  4. vv Zelhem                        1 – 3pt 0-5

programma:

• di 23 aug. 20:00 u.: VIOD – PAX
  • di 23 aug. 20:00 u.: vv Zelhem – vv Zeddam/Sint Joris
  • za 27 aug. 18:00 u.: VIOD – vv Zelhem
  • zo 28 aug. 14:00 u.: PAX – vv Zeddam/Sint Joris

De nummer 1 van de poule gaat door naar de knock out fase.