Voetbalvereniging VIOD gaat haar gehele jeugdafdeling van nog betere trainingen voorzien. Naast de individueel sterke trainers die voor VIOD werkzaam zijn en de samenwerking met het CIOS is een samenwerkingsverband aangegaan met de Pelota Academy voor een periode van 3 jaar.

Ondanks dat na ieder seizoen vele jeugdspelers van VIOD de overstap maakten naar De Graafschap of naar de BVO van Vitesse, mede door goed werk van haar individuele trainers en het samenwerkingsproject met het CIOS, wordt vanaf donderdag 25 augustus de jeugdafdeling van VIOD nog meer en beter opgeleid door de Pelota Academy. Hierdoor krijgt de jeugdopleiding van VIOD een kwaliteitsimpuls op voetbaltechniek.

Tweeledig:

Het doel van deze aanvulling is tweeledig. Naast dat uiteraard de allerjongste VIOD spelers wekelijks een gedegen training krijgen van de succesvolle Pelota voetbalschool, gaan de mannen van Pelota ook geïnteresseerde junioren- en seniorenleden van VIOD opleiden voor het trainersvak. Daarmee is dan weer de toekomst van de opleidingen bij VIOD zeker gesteld. VIOD hoopt hiermee haar complete jeugdafdeling een gedegen voetbaltechnische opleiding te kunnen geven, waarmee ze met veel plezier nog beter leren voetballen. Tegelijkertijd zal VIOD haar trainersbestand hiermee flink uitbreiden.

Bestuur vv VIOD