viod-babberich-doesburg-2

HMQ-Cup dag samen met SC Doesburg en SV Babberich

Beste HMQ-Cup spelers,

Het is bijna zover, de welverdiende herfstvakantie dient zich aan! Dit betekent niet alleen een hele week vrij, maar ook een gewijzigde opzet van de HMQ-Cup. Komende zaterdag, 15 oktober, spelen we niet voor onze interne Cup, maar gaan we samen wedstrijdjes spelen met onze vriendjes van SC Doesburg en SV Babberich.
Oftewel, we krijgen hooggeëerd bezoek!

Een aantal van onze spelertjes kunnen zich waarschijnlijk ons uitstapje naar Doesburg van dit voorjaar nog wel herinneren, nu mogen wij de gastheren en gastvrouwen zijn en de spelertjes van SC Doesburg en SV Babberich welkom heten op ons Sportpark Dichteren.

image004

Een grote team-foto van ons bezoek aan SC Doesburg in april

Samenstelling teams

Voor dit treffen, maken we nieuwe teams. Mocht je zaterdag 15 oktober niet kunnen komen, dan hopen we dat je dit ons zo snel mogelijk kunt laten weten. We spelen zoals altijd om 8:30 uur en vanaf 8:00 uur kan er worden omgekleed in de kleedkamers

Mededelingen:

  • In de herfstvakantie is er geen circuit-training op woensdag 19 oktober.
  • Voorlopig zullen de circuit-trainingen op de woensdagen op veld 2 gegeven worden.
  • Heel graag horen we van jullie snel of jullie zaterdag 22 oktober kunnen voetballen. Dit moeten we echt op tijd weten om zeker te zijn dat we genoeg spelers hebben voor deze zaterdag.

Met sportieve groet,

Rik