Op deze mooie zaterdag 18 februari speelden we onze eerste wedstrijd in de voorjaarscompetitie weer. En deze was tegen Sc Rheden JO15-3 een team gedegradeerd uit de 4e klasse. We knepen hem dus wel een beetje. Ook omdat er hier en daar spelers waren met kleine pijntjes, hebben we voor de zekerheid wat hulp ingeroepen. Gelukkig hadden Marijn en Quinten wel zin om een balletje mee te trappen na hun eigen wedstrijd. Bedankt daarvoor jongens.

Hierdoor zijn we als volgt gestart. Rody in het doel. Voor hem staan Rutger, Sem, Annelot en Max in de verdediging. Vera, Kayne en Milan bezetten het middenveld en Beau, Daan en Dymas staan in de aanval. Thijmen, Joey, Quinten en Marijn beginnen in de wissel en het vlaggen werd verzorgd door Corina de moeder van Thijmen.

Na aftrap van de wedstrijd hebben we meteen de meeste kansen. De wedstrijd wordt veelal aan de kan van Rheden gespeeld, maar tot scoren komt het helaas niet. Dit veranderd als na 31 minuten Marijn een voorzet aan Milan geeft die weet te scoren. Daarna gaan we de laatste minuten verder zoals voor de goal maar weten we niet meer te scoren voor de rust.

Net koud in de 2e helft weet Kayne met een rustig balletje te scoren. Zijn eigen woorden: Ik had alle tijd. En dat klopte. We houden wel redelijk het overwicht, maar af en toe weet Rheden toch gevaarlijk te worden. Gelukkig weten we met zijn alle die kansen af te kappen en komt het niet tot scoren. Wie nog wel weet te scoren is Marijn. Hij scoort een hele mooie 3-0 en weet vervolgens ook nog de 4-0 in te trappen.

Al met al een resultaat om trots op te zijn. Goed gedaan team. En vol vertrouwen op naar de volgende wedstrijd.