Door het gelijke spel tegen sv LOIL is VIOD geen koploper meer van de 4e Klasse D. Aan kop van de ranglijst staat nu HC `03. Ulfste Boys staat op de 2e plaats. VIOD bezet momenteel de 3 plaats van de ranglijst, op 1 punt  van koploper HC `03 en 1 wedstrijd meer gespeeld.

VIOD kwam gisterenmiddag wel 2 maal op voorsprong, maar kreeg vlak voor tijd toch de gelijkmaker om de oren. De wedstrijd begon voor VIOD voortvarend. Na 3 minuten schoot Jorn Eijkelkamp de bal al tegen de lat. VIOD was in het 1e deel van de wedstrijd de bovenliggende partij, maar kon geen echte kansen creëren om tot score te komen. In de 29e minuut was het echter wel raak. Jorn Eijkelkamp bracht na ’n scrimmage VIOD op voorsprong (0-1).

Direct na rust scoorde Justin Stinissen voor sv Loil de gelijkmaker (1-1) en kon VIOD weer op zoek gaan naar een treffer. Nadat Erik Pattijn in het veld was gebracht, bracht Huub Oosterink  8 minuten voor tijd VIOD wederom op voorsprong (1-2) en leek de winst in veilige haven. Toch pakte het anders uit. Kort voor tijd wees scheidsrechter Modderkolk naar de stip. Justin Stinissen mocht opnieuw voor sv Loil scoren en hierdoor eindigde de wedstrijd in 2-2 gelijkspel.

Aankomende zondag is het carnaval en is er geen competitie voetbal. Op 5 maart is er een inhaalronde, VIOD is dan vrij.

De eerst volgende wedstrijd voor VIOD is op zondag 12 maart, thuis tegen ’t Peeske. aftrap is om 14:30 uur.

door John van der Kamp

foto’s Erik Eijkelkamp

Dominic Bolmeijer in duel met speler sv Loil

Jorn Eijkelkamp schermt de bal af