Onze mannen maken zich op voor een bijzonder weekend!

Waar wij aankomende zaterdag eerst thuis tegen Sv Grol spelen voor de competitie, strijden wij zondag in Castricum voor het Nederlands Kampioenschap!

Afgelopen jaar plaatsten wij ons door als runner-up te eindigen op het districtskampioenschap Oost en mogen dus zondag laten zien hoe wij ons verhouden met de nationale teams.

Wij verheugen ons op een mooi en leerzaam toernooi!

PERSBERICHT: Ontknoping 2016-2017, NK jongens onder 9.

Aanstaande zondag 2 april bij gastheer FC Castricum in Castricum: Het NK Voetbal Talenten Toernooi voor JO9 komt met rasse schreden naderbij! Wie van de 32 deelnemers pakt de titel? En voor elk team: Welke prestatie is er mogelijk in zo’n groot en sterk deelnemersveld? In elk geval: Het team is erbij en dat is al een groot applaus waard.

Om 09.30 uur vangt de openingsceremonie aan, waarna de 32 finalisten in 8 poules van elk 4 teams strijden om een zo’n goed mogelijke positie in de finale-categorieën waarin tijdens de middag de finale-wedstrijden worden gespeeld. Alle teams spelen te allen tijde 6 wedstrijden: 3 poule- en 3 finale-wedstrijden, elk 2x 11 minuten. De eindceremonie voor alle 32 teams is direct na de finale van 16.00 uur. Het toernooi zal daarna, rond 16.45 uur, ten einde komen.

Wie van de 32 zal de grote NK wisselbeker voor een jaar mee naar huis nemen?

Viod JO9-1 speelt in een poule met Purmersteijn, vv TLC en NLC’03.