De circuittraining voor de mini’s, de niet selectie teams JO9, JO11 & MO11 onder leiding van Jos Mekkes, is vernieuwd. Dit jaar zijn de coördinatie-, en spitsentraining al ingevoerd bij VIOD. Want VIOD staat voor ‘Vooruitgang Is Ons Doel’.

Wat is er nieuw op woensdag? Meer uitdaging, afwisseling en een trainingsmethodiek die aansluit op elk niveau. Elke week staat er een thema centraal. Herkenbaar voor iedereen. Het toepassen van coördinatie trainingen bevorderen het vermogen om te kunnen bewegen. Bij jonge kinderen speelt deze motoriek een belangrijke rol in de ontwikkeling. Dat geldt dus ook bij het voetballen. Met het uitvoeren van verschillende handelingen, van eenvoudig tot complex, draagt dit bij aan een betere techniek. Dat is natuurlijk gelijk terug te zien in de wedstrijd.

Stagiaires van het Cios Rijn IJssel geven elke woensdag met veel enthousiasme aan ruim 150 kinderen de trainingen bij VIOD. Want plezier staat bij VIOD voorop. Daarmee groeit het vertrouwen en kan iedereen genieten van het voetballen.

Want…… Bij VIOD is iedereen is een topper !!!

Bekijk hier de film van de vernieuwde Circuittraining die afgelopen week is gestart.