Begin dit jaar is het voormalig Praothuus in Dichteren overgenomen door Amádo en Kitty van Campen, eigenaren  van Pannenkoekenhuis De Zon in Wehl.  Met de komst van de nieuwe uitbaters is ook de naam van de veel bekende horecazaak veranderd in “Happerij Het Dichtertje”. Maar het is en blijft een vertrouwde en bekende plek, aldus Amádo. “De vertrouwde gastvrijheid blijft, maar we willen verder met nieuwe elan. Vandaar onze keuze voor een nieuwe naam”.

Onlangs zijn Amádo en Kitty van Campen met plezier aan de slag gegaan. Happerij Het Dichtertje is een aanwinst voor de wijk Dichteren, maar ook in de verre omgeving. Met het plaatsen van een hagelnieuwe bakwand (zie foto) serveert men heerlijke frites en snacks om af te halen, of ter plekke gezellig te nuttigen in het aangrenzend gedeelte dat hiervoor speciaal is ingericht.

Ook heeft Happerij Het Dichtertje een zalenfunctie voor feesten en partijen, maar ook voor verjaardagen in combinatie met een buffet. Een perfecte locatie dichtbij het centrum met een ruime parkeermogelijkheid. Een ideale stop als u Dichteren passeert op uw fiets of als u aan het wandelen bent.

 

Voetbalvereniging VIOD wenst Amádo en Kitty met hun team heel veel succes toe.

 

Openingstijden:

woensdag 16.00 tot 21.00 uur
donderdag 16.00 tot 21.00 uur
vrijdag 12.00 tot 21.00 uur
zaterdag 16.00 tot 21.00 uur
zondag 16.00 tot 21.00 uur

Voor het gehele artikel: lees BLIK op ZUID  uitgave maart 2017.

KLIK HIER