Aan de leden van de Supportersvereniging van vv Viod

Doetinchem, 13 maart 2017

Geacht lid van de supportersvereniging van vv Viod,

Wij nodigen u uit voor de jaarlijkse bijeenkomst tijdens de thuiswedstrijd a.s. zondag 19 maart 2017 (Viod-HC `03) staat voor de leden van de Supportersvereniging een warm en koud buffet klaar. U bent dan, eventueel samen met uw partner, van harte welkom in de kantine op ons sportpark.

Programma 19 maart 2017:
12:15 uur: ontvangst leden met partners
12:30 uur: korte toespraak van voorzitter John Brands
12:40 uur: gebruik van koud/warm buffet
14:15 uur: naar tribune voor start wedstrijd VIOD – HC `03
14:30 uur: aftrap van de wedstrijd

Graag willen wij weten of u komt. Ook graag een bericht indien u verhinderd bent.
Gaarne een bericht sturen per email naar: KLIK HIER

De reden dat we minder van ons laten hebben horen ligt in het feit dat 2 belangrijke bestuursleden van de Supportersvereniging bij de jaarvergadering zijn afgetreden. Deze 2 bestuursleden Hans Conijn en John van der Kamp waren 2 belangrijke sterkhouders van de Supportersvereniging en missen we hun node. Gelukkig kunnen we nog wel bij gelegenheid een beroep op ze doen maar we zijn wel nog steeds op zoek naar vervangers.

Mocht u interesse hebben dan kunt u op onze website de profielen zien en u bij ons aanmelden. Zie: https://www.vv-viod.nl/over-ons/supportersvereniging

Mocht u vragen hebben dan vernemen wij die graag.

Namens het bestuur van de Supportersvereniging

John Brands