Op Goede Vrijdag (14 april)  werd door het JAC een gezellige Paasbingo voor de Jeugd Onder 9 en Onder 11 jaar gehouden. Om 15:00 uur gingen de deuren open en zagen de kinderen bij binnenkomst een hoeveelheid  aan prijzen opgesteld staan op 3 tafels, die men tijdens deze Paasbingo kon winnen. Net voor half vier opende Sandra de Bingomiddag, om even later John het startsignaal te geven voor de 1e bingoronde. De eerste prijzen konden uitgezocht worden, wanneer men op het bingoformulier een bovenste of onderste rij vol had. Dan de prijswinnaars voor de bovenste en onderste rij, en tot slot voor de volle kaart.

Na de 1e bingo ronde een kleine pauze,  want er stond ranja klaar met chips.  Hierna werden de kinderen verrast om mee te doen met het spel “Petje Op, Petje Af”.  Een superprijs voor de winnaar. Direct daarna de Super 2e Bingo Ronde, nu met 6 prijswinnaars.

De Paasbingo werd afgesloten met een grootse verloting. Totaal 15 prijzen lagen te wachten voor degene met het goede lotnummer en tot slot de bekendmaking van de hoofdprijs, aangeboden door EXIT TOYS. Een paar minuten voor 17 uur gingen alle kinderen tevreden naar huis, want er lag nog een paasverrassing van chocolade te wachten en een doosje kakel verse eieren van Tomesen uit Braamt.

Het JAC kan terug zien op een geslaagde middag met vele blijde gezichten, door de overvloed van prijzen.

 

Noteer alvast in je agenda: Paasbingo 2018 op Goede  Vrijdag 30 maart 2018 !!!

Bekijk hier de foto’s:

KLIK op de foto om door te gaan naar het foto album van de PAASBINGO 2017

Paasbingo 2017