Vincent Bosch speelt vanaf het nieuwe seizoen 2017-2018 weer voor VIOD. Na zijn uitstapje bij vv Zelhem keer Vincent weer terug bij VIOD, waar hij 11 jaar lang in VIOD 1 heeft gespeeld. In de zomer van 2015 maakte Vincent Bosch bekend om een vrouwenteam van vv Zelhem te gaan trainen en ook voor 5e klasser vv Zelhem uit te gaan komen. Nu keert hij weer terug naar Doetinchem om voor VIOD 1 te gaan spelen.

Gisteren heeft Vincent Bosch, na een gesprek met hoofdtrainer Jan Lorsé, bekend gemaakt dat hij weer graag voor VIOD wil uitkomen.Trainer Jan Lorsé is geen onbekende voor Vincent. Lorsé is eerder jeugdtrainer geweest van VIOD B1 waar Vincent deel uitmaakte.

Vincent heeft een mooi reeks resultaten op zijn naam staan in de periode dat hij voor VIOD uitkwam. In het seizoen 2005/2006 het behalen van ’n periodetitel, de promotie in het seizoen 2006/2007 naar de 3e klasse via de nacompetitie en zowel in het seizoen 2011/2012 als in het seizoen 2012/2013 werd de nacompetitie behaald. De kroon op deze goede resultaten werd in het seizoen 2013/2014 behaald. Via de nacompetitie werd promotie verwezenlijkt naar de 2e klasse van de KNVB. Als verdediger scoorde Vincent met regelmaat. In het seizoen van de promotie naar de 2e klasse scoorde “Vinnie” in de competitie liefst 8 maal. In het totaal scoorde hij in 11 seizoenen dat hij voor VIOD uitkwam 23 keer.

Na de twee seizoenen bij vv Zelhem komt hij vanaf augustus weer uit voor VIOD. Wij wensen Vincent heel veel succes toe en we begroeten ook zijn ouders en zijn verheugd om vader en moeder Erik en Wilma weer  langs de lijn bij wedstrijden van VIOD 1 terug te zien.

door John van der Kamp

foto archief: Erik Eijkelkamp

Laatste wedstrijd voor VIOD

Foto uit de laatste wedstrijd van Vincent voor VIOD. De nacompetitie wedstrijd tegen Gendringen werd helaas verloren en degradatie naar de 3e klasse was een feit.

Lees ook het artikel: