Op zaterdag 17 juni wordt bij VIOD voor de 1e keer het Sponsortoernooi gehouden. De organisatie ligt in handen van VIOD 1 speler Chris Laansma en wordt ondersteund door Nils Vriezen (bestuur CZ) en John van der Kamp (accountmanager CZ).

Wat is het Sponsortoernooi?

Het Sponsortoernooi van vv VIOD wordt ieder jaar georganiseerd aan het einde van de competitie en is bestemd voor spelers van onze seniorenteams (incl. 35+, 45+ en zaal) en spelers die uitkomen in de teams Onder19. Er wordt gespeeld op halve veldjes, 7 tegen 7, dus een soortgelijk toernooi als het Snerttoernooi. De regel is dat dit toernooi niet gespeeld wordt onder een teamnaam, maar onder een Sponsornaam. Deze teams kunnen willekeurig worden samengesteld uit spelers van onze seniorenteams (incl. 35+, 45+ en zaal) en spelers die uitkomen in de teams Onder19. Ook kunnen deze Sponsorteams aangevuld worden door afgevaardigden van de sponsor, zoals bekend met een bedrijventoernooi.

Wat betaalt een Sponsor om in te schrijven?

De sponsor betaalt eenmalig een bedrag van € 100,=. Dit bedrag valt geheel naar de sponsorinkomsten van vv VIOD en zal dit jaar besteed worden aan het vernieuwen van het interieur in de kantine, met als doel meer sfeer te creëren en ook de akoestiek te verbeteren. Een sponsor die zich inschrijft wijst zelf een team aan of komt met een eigen team, aangevuld met spelers van onze seniorenteams (incl. 35+, 45+ en zaal) en spelers die uitkomen in de teams Onder19.

Programma Sponsortoernooi 2017 op zaterdag 17 juni?

Vanaf 13 uur wordt gestart met de eerst wedstrijden en duurt tot 16 uur. Vanaf 17 uur is er een BBQ. Iedereen kan zich hiervoor aanmelden. De inschrijfkosten bedraagt voor de BBQ € 8,50 p.p. (vlees, rauwkost, salade, stokbrood). Om 17:30 u. volgt de prijsuitreiking, aansluitend ENTERTAINMENT !!! met organisator Chris Laansma en vele gast optredens. Einde sponsordag is om 20:00 uur.

Ook jij kunt met jouw team of alleen als speler meedoen !

Ook meedoen?  Ja, dat kan. Je kunt je persoonlijk aanmelden of als team (minimaal 8 spelers). Ook kun je als speler een sponsor aanmelden. Je speelt in het sponsortenue van de sponsor (viod tenue) of in eigen tenue. Aanmelden bij Nils Vriezen Email [klik hier]

Als Sponsor meedoen?

De kosten om als sponsor voor dit toernooi in te schrijven bedraagt € 100,=.  Ook kan men de BBQ kosten voor de spelers sponsoren. De sponsor mag een eigen tenue aanleveren of gebruikmaken van een viod tenue met eigen sponsornaam. De sponsor heeft het recht om het team zelf aan te wijzen en samen te stellen. Daarnaast biedt de organisatie vele uitingen gratis aan tijdens deze toernooi dag. Zoals vermeldingen op de TV’s, vermeldingen tijdens het gehele toernooi, publicatie op Viod website en Social Media etc. . Ook kan de sponsor uitingen plaatsen in de kantine van VIOD.  Aanmelden bij John van der Kamp Email [klik hier]

 

tot zaterdag 17 juni,

 

namens de organisatie van het VIOD Sponsortoernooi 2017

Chris Laansma

Nils Vriezen

John van der Kamp