Vroeg in de morgen moesten de dame en heren alweer aantreden. Om 08.30 uur stonden beide teams klaar om te beginnen, in een eerste helft waar het lang 0-0 bleef omdat simpelweg beide teams aan elkaar gewaagd waren.

Halverwege de eerste helft wist Enzo in een druk bezocht doelgebied van FC Zutphen de bal het laatste tikje te geven (1-0). Maar omdat beide teams aan elkaar gewaagd waren en het spel op en neer golfde kwam FC Zutphen niet veel later op gelijke hoogte (1-1). VIOD rechte haar rug en wist voor rust nog 2-1 te maken, gescoord door Kyan.

Kort naar rust wist FC Zutphen door een prachtig afstandsschot de 2-2 te maken en daarna golfde het spel weer over en weer, maar VIOD wist weer op een voorsprong te komen, door wederom ene doelpunt van Kyan (3-2)! Het veld spel bleef over en weer gaan met op het laatst een iets sterker FC Zutphen maar strijdend hielden onze kanjers de voorsprong vast. Met een paar belangrijke reddingen van onze TOP keeper Jaydon.

Eindstand: VIOD JO9-7 tegen FC Zutphen JO9-6 3-2.

Spel vreugde stond weer hoog in het vaandel en ook strijden is een leer moment voor onze toppers.

Op naar volgende week!!, dan wacht de koploper en spelen we uit om 09:30 uur tegen Ajax B JO9-1 op Sportpark ’t Houtbroek.

 

Groetjes Babette

Kijk ook op onze teampagina:  KLIK HIER

dav

mde

mde

dav