Nadat we de haan hebben wakker geschut mochten onze jongens aantreden bij Trias in Winterswijk, waar een mooi complex op ons stond te wachten. Toen we onze tegenstanders zagen sloegen onze jongens even om, een compleet meiden elftal.

Na het eerste fluitsignaal gingen we vol in de aanval waarna al snel de 1-0 van Jayden volgde. De strijd ging gelijk op en er werd sportief gestreden, de meiden kwamen goed terug. Maar dankzij knappe reddingen van Tijn bleven we goed overeind, na een aantal kansen met een droge knal net over en een net naast werd het door Liam toch nog 2-0. Net voor de pauze werd er wat terug gedaan door de meiden van Trias, ruststand 1-2.

“Met een hoop kansen en mogelijkheden viel alsnog de 3-3”

Na de rust gingen de jongens voor de aanval maar de meiden waren iets sterker uit de pauze gekomen, en viel de 2-2 en zelfs de 3-2. Onze jongens lieten een beetje de hoofdjes hangen maar wilden opeens met 6 man aanvallen, verliezen was geen optie. Met een hoop kansen en mogelijkheden viel alsnog de 3-3. Iets waar ze hard voor hebben gevochten en het was verdiend. Onze jongens vinden elkaar steeds beter op het veld waar wij als ouders en toeschouwers zeer trots op mogen zijn, en als ze zich zo inzetten dan wordt het een mooi seizoen.

Zaterdag 7 oktober:

FC Trias JO11-11M – VIOD JO11-8  3-3

door Freek