Het was vroeg dag voor onze toppers..om 7.40 verzamelen bij de plus om gezamenlijk naar Ulft te rijden. Om 8.30 uur was de aftrap en begon de strijd.

VIOD begon goed aan de wedstrijd en creëerde al vroegtijdig 3 mooie kansen maar helaas zonder doelpunt.De eerste helft ging gelijk op, beide ploegen wisten niet op voorsprong te komen. In de rust een bekertje ranja en een goed gesprek en op naar de tweede helft.

Zo goed als VIOD begon in de eerste helft zo liet SDOUC dit zien in de tweede helft. Ook zij kregen in de beginfase een paar mooie kansen maar wisten deze niet te verzilveren. In de rust heeft de begeleiding de ploeg een tip gegeven om via de zijkanten de ballen naar voren te spelen, Kyan wist als eerste deze tip op te volgen. Met bal maakte hij de loopactie vanaf de zijkant naar binnen toe en wist de 0-1 te maken.

Maar het bleef spannend en ook SDOUC wist het doel te vinden 1-1.Snel daarna volgde de 2-1. Dinand had het trucje van kyan goed afgekeken en wist meerdere malen via de zijkant door te breken en hier volgde meerdere voorzetten uit. 1 voorzet had zo,n prachtige effect dat die vanaf de zijkant in één keer in de goal draaide! 2-2. Dit was ook tevens de eindstand.

Op naar volgende week tegen Etten jo9-1.

Groetjes Babette