Vandaag reisde we af naar Breedenbroek waar onze toppers moesten aantreden tegen JO9-1 van Ajax Breedenbroek. In het begin van de eerste helft was al snel duidelijk dat Ajax al een paar stappen verder is. VIOD kon heel moeilijk aan het voetballen komen en liet zich in de persoonlijke duels aftroeven. Daar waar wij het vrije mannetje niet konden vinden lukte dit Ajax wel en liep het al snel uit om een 3-0 voorsprong voor de thuisclub.

Onze keeper Jaydon was vandaag weer in uitstekende vorm met prachtige reddingen! Hierdoor wist hij de tussenstand laag te houden! Na de rust zag iedereen een heel ander VIOD , een VIOD die vorige week geleerd had te strijden voor iedere bal en meter. Dit resulteerde dan ook in een aantal mooie kansen. Strijdende Robin wist via de linkerkant er door te komen en gaf de bal aan Lotte, het doorzettingsvermogen van Lotte werd beloont met een doelpunt (3-1).

Door de stappen die Ajax al verder is wisten zij dit alsnog om te zetten in doelpunten. Eindstand 6-1.

Complimenten voor de strijdende kids en het grote leermoment van vandaag is verliezen, ook dat hoort bij het spel maar was dit seizoen nog niet gebeurd.

 

Groetjes Babette

Bekijk hier de VIDEO