Op zaterdagochtend 14 oktober 2017 werd op het hoofdveld van VIOD de kraker tussen VIOD JO-11-8 en GWVV-1G gespeeld. De zon scheen volop en de trouwe supporters van Viod hadden er zin in. Ging hun team dan eindelijk eens winnen? Om 9.45 uur werd de aftrap genomen.

De voetballers van VIOD waren met hun gedachten kennelijk al bij andere leuke dingen die ze in hun vrije week wilden gaan doen, want ze keken al snel tegen een schijnbaar onoverbrugbare achterstand aan. Tegen het einde van de eerste helft wist Scott te scoren uit een hoekschop. Zou dat de ommekeer zijn?

Met een ruststand van 1-10 kwam de ranja als geroepen en ook de peptalk van trainer Heiko leek te helpen, want na de rust toonde het team duidelijk meer inzet en wist het met goed samenspel nog veel kansen te creëren. Maar helaas liet het geluk hen ook een beetje in de steek. Goede kansen van Kaan, Jayden, Liam en Julius troffen toch geen doel. Het publiek veerde op toen de bal na een uittrap van keeper Gijs via Jesse en Niek bij Jayden terecht kwam, die mooi scoorde. Na een mooie voorzet van Tijn wist ook Liam nog te scoren en zette de eindstand van 3-18 op het scorebord.

Over twee weken dan maar de eerste competitiezege?

 

door Steven