Na de nederlaag van vorige week  is het hele team weer scherp om de 3 punten in Dichteren te houden. Stino is er ook weer bij na een heerlijk weekje op de Canarische eilanden te zijn geweest.

Opstelling: Sem,Matthijs,Tycho,Joey,Noud,Yorick,Scott,Daan,Fynn,Thijmen,Bikkel

Het lijkt wel of we nog staan te slapen in de 2e minuut krijg DZSV al een counter , de spits komt in de 16 en schiet hem in de verre hoek en het is al 0-1. Langzamerhand komen we steeds beter in de wedstrijd. Rond de 10e minuut beginnen we goed te voetballen via de centrale verdedigers, Joey en Tycho die goed het middenveld kunnen inspelen. Het middenveld met Daan, Yorick en Scott spelen de bal goed naar de andere kant als het moet. Dat zag je ook in de 11 minuut toen er een goede aanval werd opgezet vanuit achteruit. Tycho speelde Yorick in die Joey zocht die hem naar de andere kant kon verplaatsen richting bikkel, die de rechtsback er hartstikke goed uitsprint, en geeft ook nog eens een goede voorzet op Thijmen die hem helaas niet kan afmaken.  Na deze grote kans, voetballen we erg verzorgd voetbal met goede kansen, maar hij mag er niet in lijkt het wel. Inde 20e min komt Tijn en voor Fynn in en Wessel voor Daan. En dan gaan we met een 0-1 stand rusten, terwijl viod de betere was de eerste helft.

In de rust zijn we met elkaar eens dat we goed voetballen, alleen nog de kansen moeten afmaken. Maar we moeten wel de veldbezetting goed houden zodat we makkelijk kunnen voetballen.

In de 2e helft beginnen we goed, we krijgen weer veel kansen, maar we benutten de kansen niet. In de 35e minuut speelt DZSV een lange bal, Sem komt goed uit en wilt hem naar Joey passen, maar hij raakte hem verkeerd en komt ongelukkig in de voeten van de spits. Ze spelen het goed uit 0-2. 5 minuten later schiet de nummer 10 van DZSV een goed, maar een listig schot met een vervelende stuit en hij valt erin 0-3. maar hij wilt er maar niet in. In de 40e minuut komt Daan erin voor Yorick en Fynn voor Scott We laten de koppies niet hangen maar we gaan wel door met goed voetballen. We gaan weer 3-3-4 spelen met Matthijs en Thijmen in de spits. Het harde werken wordt beloond in de 52e minuut scoren we de 1-3  maar helaas kunnen we niet doordrukken en de 3-3 maken. Helaas gaan de drie punten naar DZSV. Eindstand: VIOD JO13-1  – DZSV JO13-1  1-3

Volgende week weer een nieuwe kans, uit naar Lochem om 11 uur. Kom de jongens aanmoedigen naar een overwinning.