Zaterdag jl.  na het ontbijt had de ieder de tijd om een frisse wandeling te maken. Daarna was het 13:00 verzamelen voor de laatste en onbekende activiteit.

14:00 u:  verzamelen bij Belfort Stadscafe. Daar werden we verdeeld in 3 teams voor ‘Crazy 88’. Motto: Samenwerken en initiatief nemen. Elk team kreeg 10 opdrachten, waaronder planken om een vreemde plaats, gezamenlijk sporten  (team 1 regelde dat ze sportschool Basic Fit in het centrum konden gebruiken, fotobom, polonaise maken met zoveel mogelijk mensen. Het team met uitblinker Jorn Eijkelkamp won de ‘Crazy 88’ opdrachten.

Na een pauze om 17:00 kwam om 17:30 u. de Special Guest binnen…Rene Zents

We hadden om 18:00 uur eten bij Amadeus gepland. Echter blijkt dit echt een publiekstrekker te zijn, bij aankomst stonden er wel 100 man voor de deur. Na lang onderhandelen door de feestcommissie mochten we ons toch om 20:30u. melden. De lange tafel op de 1e verdieping werd gedekt, waarna we onbeperkt Spareribs hebben gegeten.

Na 22:30 zijn we voor een afscheidsdrankje nog even de kroeg in gedoken, waarna het bed voor de meeste snel gevonden werd.

Zondagmorgen  om 10:00 u. uitchecken waarna de reis weer richting Doetinchem ging. Het team heeft zich opgeladen en gaat met een goed vertrouwen de 2e seizoenshelft in!!

Het uitstapje van VIOD 1 naar Gent werd georganiseerd door: Lex, Jorn en Manfred